Communiceer professioneler

Maak het verschil met moderne technologie
Bekijk onze oplossingen

Naar wat bent u op zoek?

VBBS specialiseert zich in allerlei soorten communicatiemiddelen: Projectoren, smartboards en videoconferences.

VBBS biedt je daarnaast nog extra service:

Plaatsing van het toestel

Met meer dan 300 techniekers kunnen we snel jouw toestel plaatsen. Onze techniekers staan de volgende dag al in uw kantoor.

Toestel defect?

Geen probleem, wij staan de volgende dag al in uw kantoor en herstellen het toestel ter plaatsen.

Besparen

Besparingen op je infrastructuur door een projector of smartboard op maat.

 

Projectoren

Voor presentaties, communicatie en samenwerking biedt VBBS een breed scala aan digitale projectoren, bruikbaar voor elke meeting room tot de grootste aula’s en conferentie centra. De getoonde modellen zijn slechts een greep uit het gamma.

Whiteboards / smartboards

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Daarom communiceren we beter met behulp van audiovisuele systemen. Naast de klassieke projector wordt meer en meer gekozen voor de interactieve borden, waarop U alle aanpassingen en opmerkingen, onmiddellijk kunt delen met uw gesprekspartners. VBBS kan U ondersteunen en helpen met het zoeken naar de juiste oplossing. De grootste keuze van mogelijkheden gecombineerd met de beste technologie vinden we terug in de borden van RICOH, waarvoor VBBS een officiële partner is.

Op zoek naar een bertrouwbare partner?

Snelheid, support en kwaliteit zijn onze grootste troeven. Wij hebben al een mechanieker de volgende dag aan jouw deur staan. Met meer dan 300 techniekers en meer dan 2 decenia ervaring wordt u omringt met de beste specialisten.