Business support services

Naar wat bent u op zoek?

Hebt u hulp nodig bij het digitaliseren van uw onderneming? Wij kunnen helpen. Bel ons op, om te kijken wat wij kunnen betekenen in uw onderneming.

Ricoh Smart Integration

Ricoh Smart Integration is een platform voor cloudapps en workflowintegratie.  Net zoals je apps toevoegt op je smartphones en tablets, activeer je de Ricoh apps op je multifunctionele printer.

Druk rechtstreeks af uit een map van Office 365 zonder te passeren via de servers van uw kantoor.  Fysieke documenten scannen en gemakkelijk converteren naar digitale en bewerkbare bestanden, zoals Excell, Word of PDF.

Ter gelijker tijd schrijft u ze weg in één van de mappen van Office 365, Dropbox, Google Drive, Docuware of AFAS.  De Ricoh Smart Integration apps zijn Plug & Play, activatie zonder hulp van een technieker.

DocuWare

DocuWare klasseert automatisch de documenten, in functie van uw criteria, ongeacht hun bron of hun formaat. Het is dus mogelijk om al uw papieren en elektronische documenten (post, dossiers, emails, CAO, MS Office etc.)
eenvoudig te bewaren, te delen en te beheren, en dit in alle veiligheid, vanaf gecentraliseerde documentarchieven.

DocuWare oplossingen integreren zich perfect in uw informatiesysteem alvorens u volledig te laten profiteren van alle mogelijkheden van het DMS. DocuWare beschikt over standaardtools, connectoren en SDK, om bijvoorbeeld toegang te krijgen tot documenten van het DMS, rechtstreeks en geformatteerd van uw beheersoftware. Het is ook mogelijk om gegevens uit te wisselen met andere software van het informatiesysteem.

WOXOO

WOOXO box is een begrip in het beschermen van 100% van uw data. Deze oplossing biedt een totale
bescherming tegen inbraak, defect, gebruikersfout, brand en een cyber aanval. Wooxo staat garant voor :

  • backup van alle informaticadragers
  • snel herstel van uw bestanden
  • synchronisatie van uw informaticadragers
  • werk op verplaatsing of van thuis uit
  • beveiligd gebruik van gezamenlijke bestanden
  • tijdsbesparing en onmiddellijk ophalen van bestanden.
WOOXO

Print & Share

Uw bedrijf creëert waarschijnlijk veel documenten die gedeeld moeten worden met verschillende partijen. Hierbij kan het toevoegen van bijvoorbeeld logo’s, algemene voorwaarden en verdere verrijking van het document, voorafgaand aan de distributie, ervoor zorgen dat eenvoudige taken ineens zeer complexe en tijdrovende taken worden. Print&Share is een kostenbesparende oplossing die persoonlijke aanpassingen automatiseert, de volledige functionaliteit van uw printer benut, documentdistributie vereenvoudigt via e-mail, hardcopy, fax of digitale documenten – en dat alles in slechts één klik.

Voor uitgebreide informatie over Print&Share ga naar: http://printandshare.info

Easy distribution of documents to multiple output destinations: print, email, fax and electronic storage (as PDF and XML).

Once Print&Share is installed on the PC, it uses the standard printer driver to communicate with the printer.

Click & Post

Wilt u graag de verzending van uw documenten optimaliseren en via het meest geschikte kanaal uw contactpersonen bereiken (per brief, e-mail, sms of fax)? Met de ‘Click & Post’-service van Ricoh kan u, van om het even waar, veilig met uw laptop of mobile device uw documenten versturen via het kanaal van uw keuze. U hoeft enkel de te verzenden documenten, samen met het adressenbestand, op te laden en vervolgens op ‘verzenden’ te klikken. ‘Click & Post’ neemt de rest van u over!

Digital factory

In een wereld, geleid door de digitale transformatie, zijn de noden van de bedrijven in voortdurende evolutie. Dankzij de komst van nieuwe technologieën en een verhoogd volume aan digitale informatie zijn we verplicht om ons steeds sneller aan te passen.

Ricoh’s Digital Factory, uniek op de markt, begeleidt u in uw digitale transformatie door uw papieren documenten te digitaliseren en uw processen te automatiseren. Ze biedt u 2 verschillende en aanvullende diensten:

  1. De Printing Factory staat voor een brede waaier aan printdiensten die uw productiviteit verhogen en uw bedrijfskosten verminderen
  2. De Scanning Factory, een groot digitaal centrum, vereenvoudigt uw documentenbeheer met als resultaat een eenvoudigere toegang tot informatie

Dankzij Ricoh’s Digital Factory wint u veel tijd en kunt u zich meer concentreren op uw kernactiviteiten. Dit alles in een totaal beveiligde omgeving! Aan de hand van digitale processen vindt u snel de juiste informatie, in het juiste formaat, op het moment wanneer u het nodig heeft. We bereiden u dus voor op de uitdagingen van de toekomst waar mobiliteit, veiligheid en samenwerking centraal zullen staan.

Op zoek naar een bertrouwbare partner?

Snelheid, support en kwaliteit zijn onze grootste troeven. Wij hebben al een mechanieker de volgende dag aan jouw deur staan. Met meer dan 300 techniekers en meer dan 2 decenia ervaring wordt u omringt met de beste specialisten.