Waarom VBBS?

Jarenlange ervaring

Dankzij onze ervaring, opgebouwd in de 2 voorbije decennia, wordt VBBS vandaag omringd door de beste specialisten die U begeleiden door de het bos van digitale innovaties naar de juiste oplossing. Dankzij de hechte en dagelijkse samenwerking met marktleider Ricoh, waarvoor VBBS officiële partner is, kunnen wij U vandaag producten en diensten aanbieden van superieure kwaliteit en efficiëntie.

Meer dan 300 techniekers

Dankzij de jarenlange ervaring en samenwerking met de grootste fabrikanten zoals Ricoh & PRINTRONIX wordt VBBS bijgestaan door meer dan 300 techniekers en dit over de ganse BENELUX. Time = Money en daarom worden al interventies zeer efficiënt uitgevoerd, waardoor u slechts een minimum van tijd hoeft te verliezen. Al onze medewerkers spreken uw taal en 20% van de problemen lossen we telefonisch op.

Digitale innovatie

Droomt u ook van een efficiënter administratie waardoor de werkdruk in uw kantoor verlaagt, contacteer ons dan snel. Samen met u en onze specialisten bieden we uit een waaier van digitale innovaties de juiste oplossing aan, waardoor U en uw medewerkers minder tijd zullen verliezen op de werkvloer, en waardoor uw documenten een professionele uitstraling krijgen.

Op zoek naar een bertrouwbare partner?

Snelheid, support en kwaliteit zijn onze grootste troeven. Wij hebben al een technieker de volgende dag aan jouw deur staan. Met meer dan 300 techniekers en meer dan 2 decennia ervaring wordt u omringt met de beste specialisten.

Over ons

Duurzaamheid en digitalisatie, 2 termen die we vaak hand in hand toepassen in onze organisaties.  Door te kiezen voor de juiste infrastructuur en applicaties zal digitalisatie leiden naar duurzame oplossingen.

Met meer dan 25 jaar ervaring in Document Solutions, kan Van Bavel Business Support (VBBS BV) U hiermee ondersteunen. Om de ecologische voetafdruk van uw onderneming te verkleinen, trachten we het verbruik van grondstoffen te minimaliseren.

Door automatisatie van werkprocessen, zoals bijv. verwerking van inkomende & uitgaande facturen en toepassen van digitale handtekeningen, drukken we minder af, waardoor we besparen op papier, elektriciteit en andere verbruiksproducten gerelateerd aan het afdruk proces.

Werknemers, klanten, leveranciers en andere “stake holders” zijn allen vandaag uitgerust met smartphones, tablets, laptops of PC’s, waardoor ze altijd en overal bereikbaar zijn, weliswaar met respect & de juiste naleving rond GDPR.

De Corona crisis heeft ons eindelijk geleerd dat digitaal vergaderen snel en efficiënt kan verlopen zonder afbreuk aan kwaliteit.  Dankzij apps zoals Microsoft TEAMS en Zoom, al dan niet gekoppeld met Interactieve led borden, besparen we massaal in aantal afgelegde kilometers –  per auto, vliegtuig en/of trein – die we anders zouden afleggen.  Samen streven we naar een reductie van CO2, een schonere lucht voor een betere samenleving van morgen. Om te kiezen naar de juiste automatisatie, extra services en toepassingen werken we nauw samen met onze partners RICOH & Printonix.